Το πρόγραμμα της Σάκκαρη στην US Open Series

Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί σε 3 δυνατά τουρνουά, πριν την επιστροφή της στη Νέα Υόρκη και το US Open, όπου θα ολοκληρώσει και το κομμάτι της αμερικανικής hard court season. Δείτε αναλυτικά τα τουρνουά που θα λάβει μέρος η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, στους επόμενους δυο μήνες.

Η Σάκκαρη θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 2 περίπου εβδομάδες, για το Premier τουρνουά του San Jose (30 Ιουλίου – 5 Αυγούστου). Πήρε μάλιστα τη 10η θέση στην λίστα αποδοχής αυτού του τουρνουά, που σημαίνει πως αν δυο παίκτριες με καλύτερη θέση στην κατάταξη της WTA από εκείνη αποσύρουν τη συμμετοχή τους, θα είναι για πρώτη φορά seeded σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά.

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα (6-12 Αυγούστου), η Μαρία θα βρεθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά, για το Rogers Cup, ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά της US Open Series, που ανήκει στην Premier 5 κατηγορία της WTA.

Θα ακολουθήσει άλλο ένα τουρνουά Premier 5, το Western & Southern Open στο Cincinnati (13-19 Αυγούστου), όπου επίσης η Μαρία θα είναι στο κυρίως ταμπλό. Εννοείται, πως η hard court season θα ολοκληρωθεί στη Νέα Υόρκη για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που θα επιστρέψει στο US Open (27 Αυγούστου – 9 Σεπτεμβρίου), εκεί όπου είχε φτάσει ως τη φάση των «32» το 2017.